|
Post by Admin on Oct 12, 2017 11:57:44 GMT 1
|
|
|
Post by jelena on Oct 12, 2017 16:49:25 GMT 1
Kongo Gajeva Novi Sad mladi momci muzicari i za svaki dogovor su i na poverenje sa pristojnim cenama.
|
|
|
Post by Admin on Oct 12, 2017 17:10:57 GMT 1
|
|
|
Post by jelena on Oct 12, 2017 21:43:57 GMT 1
Jesu, iskreno ja sam kod njih uzela flautu na rate bez icega...mislim na cekove kartice...ne znam da li inace tako rade ali stekla sam utisak da da....pokazala se kao dobra...na poverenje.... Ako jos neko ima iskustva sa kupovinom u nekim od prodavnica ili polovnih instrumenata koja bi mogla biti od koristi clanovima i posetiocima molim da podeli aa nama.
|
|
trsa
Nastavnik
|
Post by trsa on Oct 20, 2017 21:39:51 GMT 1
Ako kupujete Korgove instrumente i opremu, verujem da je tonekom interesantnije starijim učenicima i kolegama, preporučujem Sky Music, jer su oni uvoznici i najjeftiniji u Evropi. Dizajneri, kod njih imate MS-20, ARP Odyssey itd. Pedale, procesore, klavire i klavijature svakako. Bukvalno sve što proizvodi Korg, oni imaju. Mitros je za Yamahu, ali su papreni. Ja sam kod njih sve kupovao, samo ne "dirke". Recimo, Cubase 8.5, 9 itd nastavnici mogu da uzmu po 50% nižoj ceni. Pa eto rešenja za full verziju programa, za dizajnere, a i za teoretičare. Cubase 5 je zvanično poslednji koji je krekovan u ful verziji, ali postoje i 7-ice koje dobro rade, ali to ovde nije tema. Ako imate neka pitanja, slobodno me kontaktirajte ili pišite ovde.
|
|